spacegiflogo
banner
spacegif
  EVENEMANG ::
   
 

2012-04-30

P.R.E.-dagen 5 maj i RM:s regi är inställd pga av för få anmälda till hingstvisningen. Gesta Gård anordnar i stället öppet hus och mer info finns på www.gesta.se


Obs! Inställd P.R.E.-Hingstvisning & P.R.E.-dag 5 maj 2012!P.R.E.-dag 2012

Styrelsen har beslutat att genomföra P.R.E.-dag med hingstvisning och datum är nu satt till den 5 maj 2012. P.R.E.-dagen kommer att hållas på Gesta Gård i Strängnäs. Programmet kommer innehålla:

1. Hingstvisning av Pura Raza Espanola
2. Saluhästvisning
3. Uppvisning av dressyr, hoppning, unghästar m.m.

Under programpunkten nr 3; Uppvisning av dressyr, hoppning, unghästar mm, tar vi emot alla förslag, så vill du visa din P.R.E. eller P.R.E.-partbred så är du välkommen att maila RMPRE på nedanstående mail.  Vi reserverar oss för att kunna avböja om vi inte får tiden att räcka till i programmet, men kommer göra allt för att så många som möjligt kan vara med.
 
Avgiften för att visa P.R.E.-hingst eller saluhäst är 350 kr.

Dagbox med strö finns att hyra av Gesta Gård för 150:-/dag och deltagare bokar denna själv via Agneta Berg; gestagard@telia.com eller tel 070-339 93 45

Är du intresserad av att delta under någon av programpunkterna så anmäler du dig till info@rmpre.se

Ange ditt, hästens namn och programpunkt. Om du anmäler dig till uppvisning så ge en kort beskrivning av vad du vill visa.

Sista anmälninsdag 10/4 och anmälan till hingstvisning/saluhäst är bindande och avgift erläggs om inte veterinärintyg kan uppvisas i det fall hästen insjuknat.

Avgiften betalas in till RMPRE´s bg 783-8857 senast 30 april, ange ditt namn.

Program med tider kommer sättas ut efter anmälningstiden utgått.

Välkomna!
Styrelsen RMPRE