spacegiflogo
banner
spacegif
  EVENEMANG ::
   
 
KURS I VISNING AV P.R.E. PÅ MORFOLOGISK TÄVLING
13/8 - 14/8!Francisco Javier Del Aguila Capel med kursdeltagare

Under veckoslutet 13/8 - 14/8 genomfördes kurs i visning för hand och i ridprovet på morfologisk tävling för P.R.E. Kursen hölls på Gesta Gård i Strängnäs med ett tiotal deltagare. Lördagen inleddes med teoripass om hur hästen bedöms på en morfologisk tävling och dagen fortsatte med hur hästen förbereds med klippning, flätning och annan "styling".

Under söndagen fortsatte kursen med övningar i visning för hand och i ridprovet. Francisco Javier Del Aguila Capel blev en mycket uppskattad instruktör, han besitter ett gediget kunnande och hade förberett kursen mycket noga. Alla deltagare fick individuell undervisning och tips och råd om hur den egna hästen kan förberedas för tävling på bästa sätt. Francisco Javier Del Aguila Capel var mycket pedagogisk och efter kursen uttryckte många deltagare att det varit oerhört lärorikt! Region Mitt hoppas hoppas på att kunna bjuda in Francisco Javier Del Aguila Capel till fler kurstillfällen!

Francisco Javier Del Aguila Capel kommer från Yeguada Alhamilla i Almeria i Spanien bedriver en framgångsrik uppfödning av P.R.E. och ställer frekvent ut sina hästar på morfologiska tävlingar. Francisco Javier Del Aguila Capel tävlar även upp till Grand Prix-nivå med hästar uppfödda på det egna stuteriet. Yeguada Alhamilla blev "Bästa Stuteri" på ALCAB 2011. Vill du veta mer om Yeguada Alhamilla se www.yeguadaalhamilla.com

Nedan några bilder från söndagen
.